Thuiskok Voor Huiskamerdiners- Private Dining

Gepubliceerd okt. 26, 21
6 min read

Catering, Kok Aan Huis, Feest, Diner

Na wat omzwervingen op het internet vonden we de zeer aantrekkelijke website van Hanne Bijl. Bij de eerste afspraak bij ons thuis klikte het ook direct tussen ons. Haar enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid en de prachtige menu suggesties, samen met een aantrekkelijk professionalisme, deden ons besluiten om met haar in zee te gaan.

Toen onze gasten arriveerden werden ze gelijk voorzien van een drankje door Susanne. Alle gerechten werden aan tafel uitgeserveerd met een duidelijke uitleg door Hanne, terwijl Susanne er voor zorgde dat de wijnglazen gevuld bleven. Tussen de gangen door vonden speeches en voordrachten plaats door de gasten waar Hanne en Susanne ongemerkt goed rekening mee hielden.

cateraarKok Aan Huis En Catering

Ik hou nogal van merquez en vond toen de soep geweldig alleen de bijdrage van de merques wat tegen vallen. Dat was deze keer wel anders! Die gedraaide worstjes waren heel erg lekker en waren echt een meerwaarde in de soep. Die zou ik er in houden als ik jouw was.

Mag ook wel het geheim van de kok blijven hoor dan ga ik zelf experimenteren:-)Heel erg bedankt weer. Nu moet ik weer een excuus vinden om je uit te nodigen. Dat kan even duren, maar ik vind vast wel wat volgend jaar. Tot ziens,Arjan van der Schee, Utrecht, december 2011 www.

Zakelijk

Een dikke vette aanrader om Hanne in te huren! Kitty Heij, Zoetermeer, december 2011 Hoi Hanne,Hartelijk bedankt voor alles. Iedereen vond het heel erg lekker en gezellig (Catering - Ontdek de beste cateraars) (Catering Den Haag). Ik wens je ook heel fijne kerstdagen toe. Lieve groet, Sandra Horvat, ‘BRS EMEA North,’ Nieuwegein, december 2011 Dag Hanne, Het was geweldig.

Boukje, het gezelschap en ondergetekende hebben genoten van jullie kookkunsten en van het gemak dat jullie ons boden. Nogmaals dank je wel, en wellicht tot een volgende keer! Groet, ook namens Boukje, Roel Smits, Bussum, november 2011 www. linkedin.com Hanne is een topkok (Catering Den Haag e.o.). Maar naast het feit dat ze heerlijk kan koken is Hanne ook gewoon een leuke, gezellige vrouw en prettig in de omgang.

Inmiddels al 3 maal. Hanne neemt onze zorgen uit handen en het diner is gegarandeerd een succes. Hanne tovert je huis om in een waar sterrenrestaurant. Zonder enig voorbehoud bevelen wij Hanne daarom van harte aan voor het verzorgen van je diner, bijvoorbeeld bij je thuis. Dante van Scheppingen, Nieuw Vennep, november 2011 Hallo Hanne,Even, wat een fantastische avond heb je voor ons verzorgd !!! In een woord GRANDIOOS.

Gr. Arthuro van Schendel, Den Haag, november 2011 Ha Hanne,Het was heerlijk, zowel het eten als de entourage erom heen die julliehebben geboden. Ik heb mijn aandacht aan de gasten kunnen geven enlekker kunnen genieten. Dank voor alles en wat mij betreft zeker een keer tot ziens,Hartelijke groeten, Jacqueline Smorenburg, Bilthoven, oktober 2011 Hallo Hanne,De verwachtingen waren hoog, maar die heb je samen met Stijn royaal overtroffen.

Petite Cuisine: Ambachtelijke Catering

Heel leuk, we kregen gisteren allemaal lieve mailsbinnen dat ze het eten overheerlijk vonden en jullie zo’n goed team (en ze vonden hetnatuurlijk ook heel gezellig)Ik hoop dat je zelf ook kunt terugkijken op een geslaagde avond. Nogmaals heel veel dank voor de perfecte avond en hopelijk een keer tot ziens,Charles & Mariska Westhoff, Hoofddorp, oktober 2011 Beste Hanne,We hebben genoten en lang nagenoten van het door jou verzorgde diner, ik had me niet beter kunnen wensen! De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk, mooi gepresenteerd en vriendelijk bediend - Chef kok aan huis - buffet - walking dinner.

catering Den Haagcatering Den Haag

Mede door je menu en drankjes. Ze waren allemaal hartstikke tevreden. Groetjes Martha Meijn, Oostzaan, augustus 2011 Hallo Hanne,Je had het vast al in de gaten gisteren, maar we hebben genoten van je kookkunsten! Heteten was voortreffelijk, je straalt rust uit maar hebt volledig controle over de gang vanzaken, je presenteert het eten mooi en vertelt met liefde voor je vak wat ingrediëntenvan het gerecht zijn.

Onze keuken zag er na dien weer spik en span uit en zelfs de vuilniszak werd mee genomen! Het was een super feest en zouden het zo weer doen! Bravo Hanne & team! Bas en Elice de Jong, Loenen aan de Vecht, juni 2011 Hanne heeft een 4 gangen diner gekookt ter gelegenheid van mijn moeder’s 65e verjaardag (Kok aan Huis Catering).

De hoeveelheden en het tempo was ook precies goed. Hanne als thuiskok bij een speciale gelegenheid is een aanrader! Groetjes, Monique Neijzen, Soest, juni 2011 Beste Hanne,We hebben volop genoten afgelopen donderdag! Veel dank voor de bereiding, het serveren en de afwas 🙂Hartelijke groet,Jolanda Peeters, Amsterdam, juni 2011 www. linkedin.com Met Hanne in huis werd mijn diner top.

Kok Aan Huis Catering

De voorbereidingen met het uitzoeken van alle gangen was al leuk en dan moest het feest nog beginnen. Dan de verbazing hoe Hanne uit een klein keukentje z´n diner kom toveren (High-tea). Mensen wil je eens een grote indruk op vrienden of familie maken en een hele gezellige avond beleven,…stop met zoeken.

Iedereen heeft een heerlijke relaxte avond gehad, en is toch ook op eenleuke manier met het eten bezig geweest, en we hebben er bovendien weervan geleerd. Leuk en leerzaam dus! En mijn keuken was vanochtend in een mum van tijd weer op orde, dankvoor je hulp !! Ook ga ik nog nagenieten van de hapjes die ik in de koelkast vond.

kok ThuisDiner Thuis

Dieuwke van der Vossen, Purmerend, mei 2011 Hoi Hanne,Wij, en mijn ouders, hebben het erg naar ons zin gehad. Het was een helegezellige avond met erg lekker eten. Nogmaals bedankt hiervoor. En als we de volgende keer weer een thuiskok willen, zullen we zeker aanje denken - Catering Den Haag. Gr. Etienne, Reeuwijk, mei 2011 Beste Hanne,Wat heb je ons weer verrast de afgelopen keer.

nj-cook4youKok Aan Huis Nodig? De Beste Koks Vindt U Hier!

Zo verwend te worden met al die heerlijke gerechten. Cateraar & Kok thuis. Het ziet er niet alleen bijzonderaantrekkelijk uit, maar is ook heerlijk! Onze vrienden hebben het er steeds over zodrawe ze zien. Zo koken zij niet voor zichzelf en wij ook niet. De foto’s van het etentjespreken voor zich. Daar kunnen wij niet tegen op praten of schrijven, maar geloof ons,wij en onze vrienden, kijken al uit naar het volgend diner.

catering Den HaagMet liefs van Carla en Arnold Nieuwendam, Amsterdam, mei 2011 Beste Hanne,Mijn schoonmoeder en haar partner hebben het geweldig gehad. Het eten was heerlijk. De avond was fantastisch. Zeker waren ze al verrast met ons idee. En volgens mij hebben wij ons niet vergist om het door u te laten verzorgen.

Catering DelftUw Chefkok Thuis - De Privékok Aan Huis

We krijgen ook super veel complimenten over de heerlijke hapjes en het fantastische diner met de lekkere wijnen. Liefs Kim en Martijn ten Bokum, Amsterdam, mei 2011 Beste Hanne,Ik kijk met enorm veel plezier terug op de Tapasworkshop met de Rabobank guys & girls,en zij ook: scoorde enorm hoog in de evaluatie van alle onderdelen van het adamprogramma.

Breekt het zweet je uit als je alleen al denkt aan jouw 21-diner? Lig je wakker van vragen als: Wat zet ik op het menu? Welke wijn serveer ik bij welke gang? Heb ik voldoende servies? Hoe doe ik het met de boodschappen? Kunnen die allemaal in mijn koelkast? Heb ik straks zelf wel tijd om gezellig met mijn vrienden te kletsen? Wat als het eten mislukt of niet te (vr)eten is? Geen paniek: we feel your pain! Koken voor grote groepen is nou eenmaal een hele operatie - Kok aan huis en luxe catering.

Navigation

Home

Latest Posts

Zijwanden Stretchtent

Published Jan 17, 23
11 min read

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Published Nov 27, 22
12 min read

De Pagode Tent Huren?

Published Nov 21, 22
12 min read