Party Tent Huren

Gepubliceerd okt. 23, 21
7 min read

Tent Bruiloft bij u in de regio

Wij informeren u graag welke afmetingen wij voor uw evenement beschikbaar hebben. Tot slot kan de spantent natuurlijk voorzien worden van een houten vloer.

Een passende spiegeltent voor jullie trouwerij We hebben verschillende charmante tenten met ieder een eigen magische en sprookjesachtige sfeer. Art deco, jugendstil, baroque of art nouveau, er is altijd wel een tent om te huren met een stijl die helemaal past bij jullie droomhuwelijk. Het interieur in elke tent is een streling voor het oog.

Events Catering En Verhuur bij u in de buurt

De knusse uitstraling van de gezellige zitjes creëert een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Kortom, een prachtige plek om op jullie dag een toost uit te brengen, de taart aan te snijden, te dineren en feest te vieren. Romantischer kan bijna niet. Daarom is een spiegeltent bruiloft een ideale keuze. Een spiegeltent bruiloft geheel naar jullie wensen Afhankelijk van de locatie is elke spiegeltent te plaatsen in de omgeving die jullie wensen.

Prijzen - Tent Verhuur in de regioFestival Tent in de regio

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel gasten jullie uitnodigen. Er zijn tenten voor 225 gasten maar ook voor wel 1100 gasten. Receptie, diner of bruisende feestavond, elke tent kan geheel naar jullie wensen worden ingericht. Neem eens een kijkje in onze tenten en vind de spiegeltent voor jullie bruiloft! Waarom kiezen voor een spiegeltent bruiloft? Hieronder zullen we nog even kort samenvatten waarom u met een bruiloft in een spiegeltent verzekerd bent van een droomdag.

Opslag Tent in de buurt

Dit kan door te bellen naar 0345 633 336 of door het invullen van onderstaand contactformulier. grote tent huren.

Hoe tof is het als kinderen op een bruiloft of feest ook een eigen plekje hebben - flextent. Ze zullen zich uren vermaken in deze tent! De tent wordt geleverd ZONDER kussentjes, vloerkleed of dekentjes. Maar is wel heel goed te combineren met onze schapenvelletjes en kussentjes Heel tof om bij elkaar op een gezellige plek te zetten, de kinderen zullen er niet meer weg willen! Kleur: Wit Afmetingen van de tent: 120 cm x 120 cm en 160 cm hoog.

Evenementen Tent Huren bij jou in de buurt

Foto 3: Inge Kooiman Styling: Feline Styling De artikelen worden bij het afhalen schoon meegegeven, in die staat moeten ze ook retour gebracht. Mochten de tenten vies terug komen, dan geldt daarvoor een meerprijs van 10,00 op de huurprijs. Bij breuk of vermissing geldt een vervangwaarde van 27,50 euro ex 21% btw per tipi tent.

5 augustus 2015 Met een bruiloft tent hebben jullie gegarandeerd een droombruiloft, Met een bruiloft tent creëer je een verrassende droombruiloft, Er zijn diverse manieren te bedenken om een waanzinnige bruiloft te organiseren. Soms zijn al je creatieve ideeën echter niet uitvoerbaar. Samen met Kontent Structures bedachten we daar dé oplossing voor: je trouwerij in een vieren, dit is een originele manier om een feest te creëren dat niet alleen verrassend is, maar ook smaakvol en 100% realiseerbaar.

Tenten - Tent Your Event - Altijd Advies Op Maat in uw omgeving

De gasten zullen versteld staan van jullie onvergetelijke dag. Volg de tips en trends van Kontent Structures en je krijgt je eigen droombruiloft in een bruiloft tent. Ga voor een feestlocatie die overal te plaatsen is; de bruiloft tent, De garantie dat je trouwdag de dag van je leven wordt? Dat kan alleen als jullie feestlocatie zich op een bijzondere plek bevindt.

Van trouwen op het strand gaat je hart sneller kloppen. Sprookjes worden werkelijkheid in het bos, Het bos is sprookjesachtig en magisch. Tussen vele mooie bomen, aan de rand van de heide vindt jullie trouwfeest plaats…. en ze leefden nog lang en gelukkig. Oost west, thuis best, Willen jullie elkaar thuis het jawoord geven? Voor veel stellen is het huis waar je samenwoont, een hele vertrouwde plek.

Grote Party Tent Huren in de regio

Evenementen Tent Huren? - 30+ Jaar Ervaring 
in de regioTenten Huren - Gaaf! Verhuur in de buurt

Kies voor een feestlocatie die bij je witte trouwjurk past, Pas je trouwlocatie aan op je trouwjurk, boeket, bruidstaart en decoratie. Houd alles licht en kies voor een witte tent. De spierwitte dak- en gevelzeilen van een bruiloft tent, vormen de finishing touch van jullie trouwdag. Eenvoud en puurheid, Wit is traditioneel en tegelijkertijd toch heel modern.

Het is de kleur van de bruid, maar ook van onschuld, vrede en engelen. Laat je feestlocatie niet afhankelijk zijn van een bepaald seizoen, Veel stellen plannen hun bruiloft in de zomer, omdat de kans op warm, zonnig en droog weer dan een stuk groter is. Trouwen in de winter is echter ook heel romantisch (tent huren feest).

Party Tent Huren in de regioDe dagen zijn kort. Dat betekent dat het ‘s avonds vroeg donker is en je knus tegen elkaar aan kruipt. Met kaarsen en sfeerlichten ontstaat er winterse romantiek. Winterse warme hapjes en drankjes, dekentjes en sfeer openhaarden zorgen ervoor dat niemand het koud krijgt. Met een bruiloft tent ben je niet afhankelijk van een bepaald seizoen.

Binnenin de tent is het altijd droog en kies je voor een aangename temperatuur. Kies voor een feestlocatie waarbij je zelf het budget bepaalt, Hebben jullie een ruim budget of niet zoveel te besteden? Een bruiloft tent past bij ieder budget. Je plaatst de tent op je eigen droomlocatie en richt hem volledig naar eigen smaak en bestedingsruimte in.

Partytent Evenement in de regio

Klein budget, Is jullie budget niet heel groot? Houden jullie wel zoveel van elkaar dat jullie echt niet kunnen wachten om elkaar het jawoord te geven? Kies dan voor een low budget bruiloft in een bruiloft tent. Ga voor een unieke locatie voor de tent, houd de groep genodigden klein en geef een bescheiden feest - Grote party tent huren.

De indeling, Bij het indelen van de bruiloft tent kies je zelf of je de gasten op een vaste plaats laat zitten tijdens het diner of dat je graag een lossere sfeer creëert. Dat is mogelijk met een lopend buffet of een barbecue. Dan kan iedereen plaatsnemen waar hij of zij dat wil en het bruidspaar heeft de kans om met alle gasten een praatje te maken.

Verhuur En Evenementen Servicebedrijf in uw omgeving

Bijvoorbeeld met mooie gordijnen, een loper, fakkels, verlichting en versiering. De dansvloer, bar en muziekinstallatie mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Al eens aan een themabruiloft gedacht? Door aan thema aan het feest te hangen, maak je jullie bruiloft nog persoonlijker. Kies voor een bijzonder land of een bepaalde kleur. Huur een bruiloft tent bij Kontent Structures, Een bruiloft tent heeft dus vele voordelen die volledig binnen de trends van nu passen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een bruiloft tent van Kontent Structures wordt altijd als vrije overspanning geplaatst, waardoor er binnenin en rondom de bruiloft tent geen obstakels zijn. Er is dus veel ruimte, bijvoorbeeld voor een dansvloer. Je kiest uiteraard zelf hoe groot jullie bruiloft tent moet zijn. Tot slot zit je in een bruiloft tent altijd droog en warm; zeer aangenaam.

Tent Huren - Vanaf € 10 Per Dag bij u in de regio

tentenverhuur. aluhal.nl/trouwen-in-een-tent. Wat vind je van deze blog? 4 / 5 gebaseerd op 17 stemmen .

Kinds Verhuur, Nijkamp 19461HS GIETENT 0592-265555I www. kindsverhuur.nl Kinds Tentenverhuur Gieten Kinds Verhuur is bij uitstek de geschikte partner voor jouw trouwdag. Door een groot assortiment aan ALUtenten/afmetingen bieden wij maatwerk voor iedere locatie. Bovendien gebruiken wij ieder jaar de nieuwste zeilen en worden onze vloeren jaarlijks vervangen. Jouw trouwdag krijgt op dez...

Prijzen - Tent Verhuur bij jou in de buurt

letters-huren. nl Drive-in shows Allround DJ Mark maakt van uw bruiloft een onvergetelijk feest. Van muziek tot de aankleding, wij kunnen het regelen. Licht en geluid wordt gecombineerd tot een totaalbeleving. Een kleine intieme bruiloft of juist een groot feest met alles erop en eraan? Allround DJ Mark draait het gewenste muz...

Navigation

Home

Latest Posts

Zijwanden Stretchtent

Published Jan 17, 23
11 min read

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Published Nov 27, 22
12 min read

De Pagode Tent Huren?

Published Nov 21, 22
12 min read