Opslag Tenten

Gepubliceerd feb. 09, 22
6 min read

Werktenten Verhuur

Bruikbaar in (bijna) alle weersomstandigheden Zeker in de zomer is de keuze binnen of buiten, niet altijd even makkelijk. Een buitenevenement is altijd gezellig en sfeervol, maar je hebt de weersomstandigheden natuurlijk niet in de hand. Wanneer je een , weet je zeker dat je gasten droog en beschut staan - bruiloft tent.

Staat er een stevige wind? Ook dat is geen enkel probleem. De tenten kunnen super stevig geplaatst worden en indien nodig nog verder verstevigd worden met grondpennen of ballastblokken. Een stretchtent huren is daarom de perfecte oplossing voor een buitenevenement in Nederland! 2. trouwtent huren. Creëer een luxe en gezellige sfeer met een stretchtent Hoe groot of klein je bedrijfsevenement ook is, je wilt dat de locatie sfeervol overkomt.

Grote Feesttent Huren 100 Personen

Bovendien zorgen de houten palen en het beige doek voor een gezellige en open sfeer. De stretchtent is dus een echte eyecatcher op elk ! 3. Naar eigen inzicht ruimte creëren zijn praktisch en veelzijdig. Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert voor een groot publiek of juist een kleine intieme meeting, er is altijd een tent te vinden die bij je past.

De stretchtenten worden altijd opgebouwd door professionele bouwers en na afloop van het evenement ook weer afgebroken en opgehaald. Zo weet je zeker dat de tent altijd goed staat en je hebt er zelf geen omkijken naar! 4. Betaalbaar en erg veilig Stretchtenten zijn een betaalbare oplossing voor wie voordelig een prachtige evenementenlocatie wil laten opbouwen.

Bruiloft Tent Huren

Bovendien moeten de stretchtenten aan strenge brandveiligheidseisen voldoen. Je kunt je gasten hier dus met een gerust hart in laten vertoeven! Organiseer jij binnenkort een bedrijfsevenement en wil je weten wat de opties zijn? Of je nu geïnteresseerd bent in het huren van een stretchtent in Arnhem of juist in Nijmegen.

Een echte eyecatcher op ieder feest Een stretchtent huren voor je evenement is absoluut een goed idee als je op zoek bent naar een sfeervolle eyecatcher. Een stretchtent geeft namelijk veel meer sfeer en uitstraling dan een gewone partytent. Het prachtige beige doek en de houten palen bieden je gasten een unieke overdekte ruimte waarin zij zich snel thuis zullen voelen - werktenten verhuur.

Opslag Tenten

2 - flextent verhuur. Geschikt voor alle weersomstandigheden Zon, regen of wind? Met een stretchtent zit je altijd goed. Doordat het doek zowel waterdicht is, als bescherming biedt tegen uv-straling, is een stretchtent geschikt voor vrijwel alle weersomstandigheden. Ook is de tent bestand tegen een harde wind tot windkracht 7. Het grote voordeel is bovendien dat je de stretchtent zo kunt positioneren en indelen dat het de ideale beschutting biedt.

3. Flexibel en veelzijdig Een wordt ook wel een genoemd en dat is niet voor niets. Een van de belangrijkste voordelen is namelijk dat een stretchtent dankzij het rekbare doek en de verplaatsbare houten palen, ontzettend flexibel en veelzijdig is. Wat voor evenement je ook organiseert – een culinaire proeverij, een strandfeest, concert of jubileumfeest – een stretchtent is aan te passen aan iedere locatie en iedere sfeer.

Tent Voor Familiefeest Huren

Goed om te weten: onze tenten zijn koppelbaar, dus altijd groot genoeg voor jouw feest of evenement. 4. Voor je opgezet en afgebouwd Organiseer je een feest of evenement en wil je bijvoorbeeld een stretchtent huren in Den Haag, of ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

En over het opzetten en afbouwen hoef jij je niet druk te maken, dat nemen wij uiteraard voor onze rekening! Ook op het gebied van veiligheid hanteren wij de hoogste standaarden. Zo zijn al onze stretchtenten voorzien van een . Ben je benieuwd naar de kosten of wat wij voor jouw feest of evenement kunnen betekenen? Vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte en antwoord op al je vragen - tentenverhuur.

Bruiloft Tent Huren

Flextent VerhuurTipi Tent Huren Of Kopen, Dat Kan Bij Ons
TentenverhuurIngerichte Tent Huren In Nederland

Het materiaal Een partytent is doorgaans prima betaalbaar voor mensen die regelmatig een feestje in de achtertuin geven of graag de hele zomer een tent in de tuin laten staan. Dat komt mede doordat een partytent van plastic is gemaakt. Dat betekent dat zowel zon als wind als regen er geen invloed op hebben.

Het geeft voor sommige mensen een vervelend geluid wanneer de wind er vat op krijgt en het kan al snel een beetje zweterig aanvoelen als het warm is. Bij een stretchtent speelt dat allemaal niet. flextent huren. Die is doorgaans gemaakt van stof zodat het beter ademt, maar ook gevoeliger is voor weersinvloeden - opslag tenten.

Feesttent Verhuur

De zijkanten Bij een partytent kun je zelf kiezen wat je met de zijkanten doet: open of dicht. Je zet op alle hoeken palen neer waarlangs je de zijkanten vastmaakt. Maar dat hoeft niet, de zijkanten kun je ook weglaten of gebruikt zijpanelen waarin je een stuk op kunt rollen.

Dat is bij een stretchtent niet het geval, die is aan de zijkanten open. Daar staat tegenover dat je bij een stretchtent wel een hellend dak kunt maken en meer variaties hebt dan vierkant of rechthoekig. 3. Het dak Bij een partytent is het dak doorgaans een punt in het midden.

Partytent Huren? Met Opbouw En Bezorgservice

Bij een stretchtent is hier meer variatie in mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld meerdere punten creëren, maar het is ook mogelijk het dak schuin af te laten lopen of een combinatie van deze twee. Wil je weten of een stretchtent bij jouw evenement of buitenlocatie past? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is een stretchtent? Een stretchtent zou je simpel de sfeervolle variant op de partytent kunnen noemen. Waar een partytent vaak is gemaakt van plastic zeil met ‘raampjes’ erin, gebouwd op plastic poten, kies je met een stretchtent voor wat meer stijl - tent huwelijk. Stretchtenten zijn open, waardoor je geen kunstmatige raampjes nodig hebt.

Bungalowtent En Tent

Lekker relaxen, genieten van een hapje en een drankje onder het genot van lekkere muziek en bijpraten met je vrienden - bruiloft tent. Stretchtenten zijn gemaakt van brandwerende stof en worden geplaatst met houten palen. Eigenlijk heb je alle ingrediënten in één klap bij elkaar om een relaxte sfeer te creëren. Ik wil een stretchtent huren voor mijn feest! Dat kan, geen probleem.Het mooie van stretchtenten is dat je ze aan elkaar kunt verbinden. Geen gedoe, maar gewoon naast elkaar neerzetten. De stretchtent wordt overigens door professionals geplaatst zodat jij er geen omkijken naar hebt. Je kunt er mooie lampen in hangen, er kunnen heaters in en natuurlijk een bar. Combineer dat met statafels, leuke picknickbanken of wat je maar wilt en je creëert al snel precies die sfeer die jij zoekt voor je feest.

Navigation

Home

Latest Posts

Zijwanden Stretchtent

Published Jan 17, 23
11 min read

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Published Nov 27, 22
12 min read

De Pagode Tent Huren?

Published Nov 21, 22
12 min read