Nj-cook4you Op Het Water

Gepubliceerd nov. 15, 21
6 min read

Catering Op Locatie

cateraar & Kok ThuisNj-cook4you Op Het Water

Advertentie wordt geladen… Thuiskok Stefan is een bekende in zijn wijk in Utrecht-West. Als we met hem afspreken komt hij net bij de overburen vandaan, die wekelijks een bordje eten uit zijn keuken bestellen. “Ik kook 360 dagen per jaar. Een portie bewaren voor de dag erop vind ik niets (Smaak en Passie Uw persoonlijke topkok aan huis en catering).

Op de site – die zijn oorsprong in Utrecht vond – biedt hij, samen met nog veel meer andere thuiskoks, zijn eten aan. Mensen die zelf geen zin of tijd hebben om te koken, kunnen zich aanmelden als afhaler. En dat gebeurt regelmatig. “Mijn maaltijden kosten ongeveer zes euro per portie.

En we eten als gezin gratis. Dat de kosten gedekt worden is fijn, maar het leukste vind ik dat mensen genieten van wat ik maak.” “Ik heb inmiddels vaste klanten die ook wel eens mee-eten, gewoon hier aan de keukentafel” Zijn gerechten zijn populair. “De meeste gerechten die ik online zet, worden uitverkocht.

Maar hij maakt net zo lief een pan paella of een stevige lasagne. Hij staat een paar uur in de keuken, zijn klanten – die ongeveer allemaal buurtbewoners zijn – komen met een Tupperware bakje zijn keuken binnen. “De meeste mensen halen een portie af en eten het thuis op, maar ik bied ze ook wel eens een stoel aan.

nj-cook4you

“Ik koop vlees bij de Sligro en maak alles zelf, van pasta tot mayonaise. Ik ben er heilig van overtuigd dat je bij veel thuiskoks beter en lekkerder eten krijgt dan in een gemiddeld Utrechtse eetcafé, waar gewoon een fles mayo op tafel wordt gezet. Dat begrijp ik gewoon niet.

“Bij mij thuis was het vroeger heel normaal dat mensen aanschoven en mee-aten. Dat is niet per se iets wat in de Nederlandse cultuur zit, maar het is zó gezellig.” Je buurtgenoten leren kennen door eten met ze te delen, daar komt het op neer. En dat is precies wat Stefan er mee wil bereiken.

De ambitie om een eigen restaurant te openen heb ik niet. Koken doe ik omdat ik het leuk vind, niet omdat het moet. Dat andere mensen daar ook van genieten vind ik fantastisch.” Als het je leuk lijkt, kun je ook een keer eten bestellen bij Stefan, of bij een van de andere Utrechtse thuiskoks.Ready To Eat Maaltijden - Nj-cook4you CateringCatering Aan Huis Met Top Kok Nodig?

Daarbij geeft Jet ook nog handige tips & tricks als het gaat om snijden, bereiding, bewaren, koken met kinderen en minder verspillen. Walking dinner. Voor Wat Eten We? hebben vanaf dit seizoen Net5, Jumbo en de handen ineen geslagen om daarmee nog meer inspiratie voor een heerlijke maaltijd te kunnen bieden. In de nieuwe reeks van Wat Eten We? gaat Jet helpen met variaties op klassieke gerechten van het seizoen - Cateraar & Kok thuis.

Petite Cuisine: Ambachtelijke Catering

En plan vooruit, dat scheelt denkwerk.”Roy van Keulen, Executive Director Marketing Jumbo: “We zijn heel blij met de nieuwe samenwerking met LINDA.nl en de aanvullende mogelijkheden die het platform ons biedt. Door de kanalen van Talpa en Linda - Catering Den Haag. nl te combineren met die van Jumbo en Smulweb. nl kunnen we nog meer klanten helpen met het antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’.

Kwaliteit Catering Op Locatie Geleverdcateraar Delft

Thuiskok Anna uit Den Haag heeft een passie voor koken. Ze maakt heerlijke maaltijden thuis klaar, waar ook haar buren van mee kunnen genieten. Onder de naam Anna100 laat ze via en Nextdoor aan haar buurtgenoten weten wat ze klaarmaakt. “Koken zit in mijn genen, vroeger kookte ik al met mijn vader en moeder.

Beste Cateraars In De Regiocatering Den Haag

Daarom bied ik mijn maaltijden aan via Thuisgekookt. Zo kan de hele buurt meegenieten van mijn gerechten.”, vertelt Anna. Thuiskok Anna “Om nog meer van mijn buurtgenoten te laten weten dat ze bij mij terecht kunnen voor vers gekookt eten laat ik ook via Nextdoor zien wat ik aanbied - Catering & Kok thuis. Vanavond is dat bijvoorbeeld roti met kipfilet en aardappelen.

Juist tijdens deze Coronacrisis wil ik zo veel mogelijk mensen die het moeilijk hebben blij maken met mijn eten. Ik weet dat er veel, vooral oudere, mensen zijn die de deur niet uit kunnen. Deze mensen kom ik met heel veel plezier een maaltijd brengen!” Een prachtig en hartverwarmend initiatief vinden wij! Ben jij ook gek op koken en wil je jouw buurt mee laten smullen van jouw kookkusten, dan heeft Anna nog 3 tips voor thuiskoks: 1.

catering Den Haag

Dat zit er bij mij altijd al ingehamerd, alles moet gewassen worden. Maar op dit moment is het nog extra belangrijk! 2. Kook met liefde. Liefde gaat in mijn geval echt door de maag. En ik geloof dat mensen het gevoel van de kok terugproeven in een maaltijd. Ik word dan ook altijd helemaal blij van de bedankjes die ik krijg via de site! 3.

Alleen als je jezelf uitdaagt kan je vooruit gaan. Ik probeer dus één keer in de zoveel tijd iets nieuws te maken! - Uw Thuiskok aan Huis - Restaurants en Cateraars.

Het is genieten om deze vakmensen aan het werk te zien. De uitleg is duidelijk en zeer begrijpelijk. De uitvoering in mijn keuken is iets minder simpel. Maar toch zeer leuke ervaringen met smakelijke recepten.

Haar buurvrouwen Sanaa en Wiqar staan bij haar in de keuken als ik langs kom. ,,We doen het met z'n drieën", vertelt Jennifer. We koken alle drie thuis, maar we pakken hier alles in. Cateraar & Kok thuis. Wiqar heeft een eigen site en de gerechten van Sanaa staan op mijn site." Het is een gezellige boel in de ruime keuken van Jennifer.

Kok Aan Huis - Thuiskok - Culinair Genieten!

Kwaliteit Catering Op Locatie GeleverdKok Aan Huis - Catering Aan Huis

,,Ik heb twee koelkasten, twee vriezers en nog een vrieskist", zegt ze lachend. ,,Ik hou van koken en ik kookte altijd al veel. Regelmatig deelde ik eten uit bij de buren. Dat is in onze cultuur ook normaal. Je merkt ook dat Nederlanders daar steeds vrijer in worden. Als kind zat ik gerust bij een vriendinnetje op de gang te wachten tot ze klaar waren met eten.

Eten is er bij ons altijd. Daarom is dit ook zo leuk om te doen. Ik leer nieuwe mensen kennen, het is een gezellige drukte op vrijdag en ik kook met liefde voor veel mensen." Jennifer vertelt wat ze aan het doen is terwijl ze in de pannen roert, wat kruiden pakt, de selderij hakt en de eieren afgiet.

Sanna verdeeld ondertussen de maaltijden die straks worden opgehaald in bakken. Wiquar moet naar huis om nog een aantal gerechten te koken. Ze geeft me een bordje met een Irakees gerecht. Gekruid gehakt in een laagje griesmeeldeeg in tomatenpuree. ,,Irakeese gerechten zijn nog niet zo populair in Nederland, maar als mensen het eenmaal geproefd hebben, willen ze meer." Dat kan ik bevestigen na het proeven.

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
0615056880
Cateraar & Kok thuis

Haar lamsvlees met pruimen is heerlijk. Dan het broodje kip kerrie van Jennifer. De bami met kip en het broodje bakkeljauw met zoet/zure komkommer. Ik vind alles even lekker. Ricardo, de man van Jennifer moet zo werken, maar helpt nog even met zakjes sambal te maken (Cateraar & Kok thuis Den Haag). Hij roert de eieren, zoekt de doosjes op en verdeeld de komkommer.

Navigation

Home

Latest Posts

Zijwanden Stretchtent

Published Jan 17, 23
11 min read

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Published Nov 27, 22
12 min read

De Pagode Tent Huren?

Published Nov 21, 22
12 min read