Nj-cook4you Catering

Gepubliceerd okt. 25, 21
6 min read

tapas Catering Aan Huis

Kok Aan Huis Reserveren? Huur Een Thuiskokcateraar & Kok Thuis

Het was geweldig en super lekker - Catering voor uw bedrijf en uw privé feest. Een zeer geslaagde avond met een bijzonderpluimage aan mensen (-:Dank je wel voor de foto’s. Natuurlijk mag je ze op je website zetten. Voor het eerstvolgende thuis dinertje nodigen we je zeker weer uit. groetjes, Mare Bohlander, ART District, Amsterdam, januari 2013 Hallo Hanne,Voor ons liep alles echt gesmeerd dus dat geeft zeker aan dat jullie een goed team zijn, erg leuk en fijn want dat is toch altijd even afwachten! Ik heb in ieder geval op facebook een berichtje geplaatst waarin ik DE KOKENDE BIJL heb getagd.

Je straalde professionaliteit uit en dat bleek later tijdens de workshop helemaal. We hadden een aantal (heel plezierige) overleg momenten vooraf (High-tea). Op de dag zelf had je alles tot in de puntjes voorbereid. Mooie ingrediënten, recepten uitgeprint, voor iedereen een schort. Door je sprankeling bracht je een leuke sfeer en dat deed ook je team.

Bijna onzichtbaar toch aanwezig. We maakten in ruim een uur tijd heel veel tapas. We waren verrast om het resultaat te zien. Hadden wij dat allemaal gemaakt?? Het zag er niet alleen heel mooi uit, maar het was ook heerlijk èn verrassend. De keuken werd daarna helemaal door jullie opgeruimd….

cateraar & Kok Thuis

cateraar & Kok ThuisChef Op Bestelling
Catering Aan Huis Boeken?Diner Thuis - Catering - Cateraar & Kok Thuis

We hebben genoten! Veel leuke reacties gekregen. Heel veel dank aan jou, Rannie, Amber en Steve voor een onvergetelijke middag. Lieve groet, Anneke Bakker, Bilthoven, november 2013www (Kok Bestellen aan Huis). linkedin.com: “Oooooh wat kan Hanne lekker koken!! Zij komt, neemt de keuken over, maakt een heerlijke maaltijd klaar en bedient het met een gulle lach.

Geweldig! Zij maakt het meer dan waar!” Karin Kok, Zaandam, november 2013 Hoi Hanne,Ik wil je heel erg hartelijk bedanken voor het heerlijke diner van gisterenavond! De mannen hebben erg lekker gegeten, ze hebben genoten! En het was perfect mooi opgeruimd zeg, heel fijn. Groetjes, Marielle van Houten, Amsterdam, november 2013 Ook al duurde het even; hierbij willen we nog even laten weten hoe blij we waren met dekookworkshop voor Baker&Mc, Kenzie, georganiseerd door Hanne.

Wendy Verheul, Sibiz, Oudekerk aan de Amstel, oktober 2013 Hey Hanne,Goede verhalen over het eten 😉Ik ga je nu foto’s sturen. Hartelijke groet, Arjan van Houwelingen, LTP, september 2013 Ha Hanne,Wat heb ik genoten van mijn compleet vegetarische verjaardagsmaaltijd! Echt een cadeautje. Lekker gevarieerd, veel mooie smaken en kleuren. Wat fijn dat jij dat ook kan (is er iets dat je niet kan?), bedankt.

catering Den Haag

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag
0615056880
Contact

Ik heb echt een helefijne avond gehad. Steve ook bedankt! Liefs Kari Ruitenberg, Landsmeer, september 2013 Hoi Hanne,We hebben met elkaar een fantastisch mooie avond gehad. Ik kijk terug op een zeerbijzondere avond met vrienden en familie onder het genot van werkelijk heerlijk eten! Heel veel dank daarvoor. En ja, ik weet wel wie ik als keukenprins en -prinsessen aanstel 🙂Groeten, Sandra van der Brug, Amsterdam, augustus 2013 Hoi Hanne,Nou wij hebben genoten hoor van het heerlijke diner, de prachtige decoratiesen de top bediening! Echt een geweldige avond in alle opzichten (en mooi dat zelfs het weer meezat!).

Ik heb nog wel paar mooie foto’s van gerechten, mocht je die willen? Veel dank! Ik hoor van je, hartelijke groet, Monique Opheij, Amsterdam, juli 2013 Beste Hanne,Het was een prachtige avond en wij waren heel blij dat we jou gevraagd hadden voor het eten en alles wat daarbij hoort! We hebben intussen al onze gasten gesproken en iedereen was heel enthousiast over de avond, over jouw kookkunst en over jouw manier van aanwezig zijn (Zakelijk).

catering Den Haagcateraar

Ik ben vol bewondering voor hoe je dat allemaal zo geruisloos en ogenschijnlijk ontspannen doet. En ook nog foto’s maken tussendoor. Dankjewel. Ik zal je zeker aanbevelen, mocht er iemand om ons heen een feestje willen geven! Veel goeds voor jou en hartelijke groeten van ons, en misschien tot een volgende keer,Lisette van Gils en Rob Bakker, Amsterdam, juni 2013 Beste Hanne,Dank voor je mooie foto’s.

Catering Wassenaar

Wie weet horen of zien wij elkaar weer eens. Groeten, Erik Venema, Monnickendam, mei 2013 Lieve Hanne,Dankjewel nogmaals voor de heerlijke bereiding en servering van het diner. We hebben allemaal (incl de kids) van je aanwezigheid genoten. We zullen binnenkort weer een beroep doen op je kookkunsten in Nieuwesluis,… heb daar nu alweer zin in.

Volgens mij heb jij onze garde meegenomen. Geeft nix:-) wij hebben jouw dienblad van de eerste keer bij ons thuis, haha. Goede deal vind ik zelf - Chef op Bestelling (Catering Den Haag). Tot snel weer! Liefs, Wilkin Kroon, Oegstgeest, april 2013 Beste Hanne,Via deze weg wil ik je graag nogmaals enorm bedanken voor je medewerking aan de, Opkikkerdag van Sameer en zijn gezin gisteren!! Ik ben ervan overtuigd dat ze mededankzij jou een geweldige dag hebben gehad!! Ik vond je echt een hele gezellige chef, enik ga het ook zeker onthouden voor de toekomst, ondanks dat ik niet in Amsterdamwoon! We hebben heerlijk gegeten en ik ga zelf zeker de gerechten nog een keer maken.

Catering Aan Huis Bezorgen - Alles Bestellen Voor Een FeestCatering Aan Huis Of Op Locatie

Het was een genoegen om je hier te hebben kerstavond en iedereen vond het erg geslaagd. Geen drukke stress Mieke die alles tot in de puntjes wil verzorgen 🙂Maar iemand die ook heerlijk kon genieten..Het eten smaakte voortreffelijk en de borden waren mooi opgemaakt. Kortom …een topavond . Wie weet tot ooit , ik heb je kaartje.

Kok Aan Huis - ThuiskokTon en de kids, december 2012, Loosdrecht Hoi Hanne,Dank je wel voor een hele geslaagde, gezellige en ontspannen eerste kerstavond! Het eten was heerlijk, jullie gezelschap mixte heel goed met de mensen die aan tafelzaten en het feit dat we gewoon ontspannen konden genieten van wat er op tafel zoukomen, zonder zelf met zweetdruppels in de nek aan het fornuis te staan, was natuurlijkook een supergrote plus!!! Kortom: dank voor een mooie avond en voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes, Kyra & Tako Stefels, Utrecht, december 2012 Denk niet dat er snel iets onmogelijk is bij Hanne.

Het was heel gezellig en ook nog eens heel lekker! Ik raad iedereen aan om haar in dat leuke rode autootje te laten voorrijden. Succes verzekerd! Veel sterkte in de komende feestmaand, veel succes met je bedrijf (Tapas buffet). De formule is je op het lijf geschreven. En hopelijk nog tot ziens! Peter Putter, Amsterdam, december 2012 Hoi Hanne,We hebben een mooie vriendenavond gehad zaterdagavond inderdaad.

Navigation

Home

Latest Posts

Zijwanden Stretchtent

Published Jan 17, 23
11 min read

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Published Nov 27, 22
12 min read

De Pagode Tent Huren?

Published Nov 21, 22
12 min read