Flextent Huren

Gepubliceerd feb. 05, 22
6 min read

Feesttent Huren? - Uitgebreid Assortiment

Festivaltent: grote traditionele tent Deze festivaltent huren is een uitstekende keuze wanneer het gaat om pop- of rockconcerten en gildefeesten of tentfuiven. Met een kenmerkend geel-blauw gestreept uiterlijk zijn het prachtige traditionele festivaltenten, waarbij het geel-blauwe dak licht-doorlatend is. Hierdoor geven de festivaltenten overdag een gezellige daglicht, SFEER. De festivaltent is 32 m breed en in de lengte variabel.

5 en 10 m tot wel 130 m lang. Daarnaast is het mogelijk om een midden-mast te vervangen door een brug-constructie. Een brug voorziet in een vrije overspanning van maar liefst 16 m, zodat vrij zicht op het podium gewaarborgd blijft. Met een zijkanthoogte van 3 meter, een riggingcapaciteit van 100 kg/mast, 1500 kg/brug en een clearance van 8 (stretchtent).

Ingerichte Tent Huren Nederland

Van binnen en van buiten is de tent blauw-geel gestreept en lichtdoorlatend, waardoor ook overdag activiteiten kunnen plaatsvinden zonder extra kosten voor verlichting. Festivaltent huren met entree De tent wordt volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten van de festivaltent zijn bij elke zijpaal los te maken en oprolbaar tot 3 m in hoogte.

Stretchtent HurenFeesttent Huren? - Verhuur Partytent En Andere Tenten

U hoeft de tent in dat geval minder snel te ontruimen en u kunt uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door laten gaan. Deze festivaltent is te huren met entreetenten in dezelfde kleurstelling, waardoor u een prachtig geheel krijgt. De festivaltent is via tunnels ook koppelbaar met onze andere tenten.

Grote Tent Huren

kunnen worden geplaatst, zodat de tent volledig dicht kan blijven en de wind geen vrij spel heeft. Alle festivaltenten zijn doorgerekend volgens de . Tekeningen van de diverse afmetingen vindt u onder 'Downloads' en ook het tentboek kunnen wij u digitaal aanleveren.

Een unieke festivaltent huren die op jouw wensen is afgestemd? Dan ben je bij Donselaar Tentenaan het juiste adres! Met een groot aantal verschillende festivaltenten te huur hebben we zeker de tent die voldoet aan jouw wensen. Een kleinere tent voor een intieme sfeer of juist op zoek naar een tent waar een paar duizend mensen in kunnen feesten? Geen probleem! Onze festivaltenten mochten al schitteren op allerlei soorten festivals en we hebben dan ook voor elk festival een festivaltent op maat.

Bungalowtent En Tent

Bijvoorbeeld onze stoere Armada. Onder de unieke boogvorm beleven jouw gasten het ultieme feestgevoel! Maar ook de Athena moeten we zeker even noemen. Creëer een ruimtelijk gevoel met open zijwanden of kies juist voor dichte wanden, het kan allemaal! Zowel de Athena als Armada bieden plaats aan maar liefst 5000 feestgangers.

Omdat we de tent precies zo groot maken als jij wilt, kan je hier tot wel 10. 000 mensen in ontvangen! Op ieder festival heb je ook kleinere tenten nodig. Al is het maar voor de garderobe, of bijvoorbeeld om het podium te overdekken. Een tent die van alle markten thuis is, is de Pagodetent.

Safaritent Huren - Met Of Zonder Eigen Sanitair!

Feesttent HurenTentenverhuur

Deze is in verschillende formaten leverbaar die ook nog onderling gekoppeld kunnen worden, waardoor je altijd voldoende ruimte kan creëren met deze tent - stretchtent. Wil je graag een warm welkom geven aan bijzondere gasten op jouw festival? Het VIP-Paviljoen is de ideale plek! Een festivaltent huren waar je jaren plezier van hebt? Wij leveren de tent waar je naar op zoek bent - flextent huren.

De eisen waar een festivaltent aan moet voldoen zijn natuurlijk voor iedereen anders en verschillen per festival. Zo kan het gaan om een tent waar de grote feesten in worden georganiseerd, maar net zo goed een tent waar alle eetkraampjes in worden opgebouwd. Ongeacht het uiteindelijke doel van jullie festivaltent: wij maken graag jouw tent op maat - feesttent verhuur.

Flextent

Ons ervaren team komt jouw festivaltenten brengen en bouwt ze snel en kundig op. Ook het leggen van de vloer nemen we graag voor onze rekening. Het organiseren van een festival kost al een hoop tijd en het is fijn als je hierbij wat ontzorgd kan worden. Op het gebied van accommodaties kan je dan ook alles aan ons overlaten.

Rekenen jullie transportkosten? De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten. Moet een tent altijd verankerd worden met haringen? Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent.

Feesttent Huren 100 Personen

Ik heb de tent maar voor 1 dag mogelijk, kan ik korting krijgen? Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen (flextent verhuur). Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw? Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw.

Informeer naar de mogelijkheden. Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen? Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Feesttenten 15 Mtr. Breed

b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden? Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten? Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid .

Bungalowtent Boeken, Tent HurenTent Huren Op De Camping - Huur Een Bungalowtent Of Safaritent

Maessen Tentsupply heeft een ruim assortiment festivaltenten met verschillende afmetingen die breed in te zetten zijn. Zo kunt u kiezen voor kleinere afmetingen om hier de bar onder te brengen maar u kunt ook kiezen voor grotere afmetingen die dienen als feesttent voor het publiek. Hieronder ziet u ons assortiment tenten: Pagode tent De pagode tent kenmerkt zich door zijn puntdak.

Ingerichte Tent Huren Nederland

De pagode tent heeft een vierkant grondoppervlak en kan desgewenst uitgevoerd worden met boogvensters in de zijwanden. De zijwanden van de tent zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven. Ook is het mogelijk om meerdere pagode tenten aan elkaar te koppelen. Beschikbaar in 4 afmetingen. Alupaviljoen tent De alupaviljoen tent is een tenthal die bestaat uit een flexibele boogconstructie uitgevoerd met panelen.

Flextent Een van de populairste tenten op festivals de laatste jaren is de flextent. Voor de flextent wordt een high tech stof gebruikt die leverbaar is in verschillende kleuren (werktent). Ondanks dat het tentdoek van stof is, is de flextent waterdicht en windbestendig. De flextent past zich aan naar elke locatie doordat de tent op verschillende manieren op te bouwen is.

Feesttent Huren 100 Personen

Advies op locatie Omdat elke locatie anders is komen wij graag op locatie bij u langs om de mogelijkheden te bespreken (tent huren bruiloft). Wij kunnen u advies geven over o. a. de volgende punten die van belang zijn bij de keuze voor een tent: Welke type tent (afhankelijk van het doel van het gebruik) Afmeting van de tent Wel of niet aanbrengen van een ondervloer Veiligheidsvoorschriften Op- en afbouw van uw tent Wij weten hoeveel tijd het kost om een festival te organiseren, daarom nemen wij graag wat werk voor u uit handen.Dit scheelt u een hoop tijd en u verzekerd zich ervan dat de tenten op uw terrein goed en stevig staan.

Navigation

Home

Latest Posts

Zijwanden Stretchtent

Published Jan 17, 23
11 min read

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Published Nov 27, 22
12 min read

De Pagode Tent Huren?

Published Nov 21, 22
12 min read